torsdag 23. april 2015

Kylling nr 6

Da var kylling nr 6 klekt og siste i rekken av vår første ruging. På et par av eggene så hadde det stoppet opp i midten av ruginga ca. Vi åpnet egga for å se og vi så at det begynte og bli en kylling. Den ene hadde til og med begynt og få fjær og hadde nok dødd noen få dager før ruging. Det egget som var en nesten fiks ferdig kylling var det jeg som dulta borti skallet og fikk laget et lite hull (men ikke på selve hinnen) og det var nok. Selvom jeg prøvde å teipe igjen hullet (etter råd av mer kyndige folk) så hjalp det ikke. Da kjente jeg at jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet :(

Men men...sistemann i rekken var en liten gul kanonkule med mye futt og fart i. Som vanlig ble den ikke gledelig mottatt men den ble en kosekylling som måtte sitte på fanget innimellom første dagen før alle ble kompiser.


Her er bilde av første kyllingen og sistemann. Størrelsesforskjellen er relativt stor. Det er Lykke som er på bilde og hun var i grunn den som var snillest mot den. Ikke hakket og dro i den som de andre. De kan være veldig stygge mot hverandre hvis de virkelig har bestemt seg for det. 




Her er hele hurven samlet og den minste kanonkula prøvde så godt den kunne og få litt nærhet da den nye store verden var litt skummel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar