mandag 1. september 2014

Hane nr 2 i flokken

Da vi kjøpte våre dverg kochin mikser krysset vi fingrene og håpet sårt på at alle tre skulle bli høner, men neida. Med på lasset var det en liten hanefar som het Gullhår og heter nå Junior. Junior er en ivrig galer og begynner tidlig og holder det gående hele fordømte dagen til tider.



En liten staselig kar er han jo selvfølgelig og han passer kjempe godt på damene sine (Batgirl og Stripa). Vi var veldig redde for at han ikke skulle gå sammen med Melvin og at vi måtte kvitte oss med han da han ble større men det gikk utrolig bra. Overraskende bra også faktisk. Melvin har sine damer og Junior har sine to dverg kochin mix damer. 



Junior har alltid vært mamsen sin godgutt så han tar gjerne imot litt kos.


Da vi fikk de 6 nye hønene i hus følte han nok at det ble i meste laget med nye damer på en gang så han måtte kompensere for str sin ved å stille seg oppå stubben og blåse seg opp. Måtte få lov å vise hvor fin og stor kar han var også. Bra han ser løsningen på ting da ;-)

Den ene av de nye jærhønene angrep han  rett etter at de kom hit og da tok Melvin Junior i forsvar. Det trodde jeg aldri kom til og skje men det gjorde faktisk det. Så fort det blir uro i flokken så rydder Melvin vei i vellinga og Junior vet når han skal backe unna også. 



Junior og sine damer ute og tusler. Disse tre lager så søte små lyder og slettes ikke slike lyder som de andre hønene lager. Høres nesten ut som et marsvin til tider ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar