fredag 22. august 2014

Ms. Vesla



Vår Plymouth Rock høne fikk navnet Vesla da hun var minst i flokken av alle da vi kjøpte henne og hun så veldig pjusk ut. Nå synes jeg hun har blitt ei kjempe fin og stor jente. Litt kompakt kropp og tutrumpe men veldig veldig søt og kosete. Det hender jeg bærer henne på armen rundt i hagen og dette synes hun er helt greit.





Dessverre fikk Vesla et stikk på den ene vingen for en stund siden. Hun har nappet bort fjøren på dette stikket og selvsagt har vår Påske (hvite italiener høna) hakket på dette til blodet piplet. Da fant vi ut at vi måtte dele de av og Vesla går nå for seg selv inntil dette har grodd. Det virker som det tar en stund dessverre men hun er vegg i vegg med de andre hønene. Har ingen erfaring med noe liknende men håper dette gror og at hun får igjen fjærene snart slik at hun kan få gå sammen med de andre igjen.

Det som er så morsomt er at hønene er så vant med at hunden vår er med inni hønsegården at de ikke bryr seg om henne. Hun kan tusle rundt der å snuse mens jeg mater hønene. Det hender Melvin (hanen) synes hun blir litt nærgående og da gir han henne et lite hakk i øret eller halen så tusler hun unna. 
Det skal sies at vår hund er en blanding mellom chihuahua og dverg pinscher så hun er omtrent like stor som hønene. Melvin er både større og tyngre enn henne. 

På bildet under vil Bella (hunden vår) absolutt inn til Vesla for å leke. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar